STERNACO WATER

Kotimainen, kvantitatiivinen mikrobitesti, joka selvittää vesijärjestelmän hiivat, homeet ja aerobiset bakteerit (esim. coli-bakteerit).

Esimerkiksi veneiden vesijärjestelmät ovat alttiita erilaisten mikrobien invaasioille. Vesi seisoo tankeissa ja bakteerit ja itiöt pääsevät järjestelmään tankkauksien yhteydessä tai ilmateitse esim. huohotinputken kautta. Otollisissa olosuhteissa mikrobit lisääntyvät ja tuovat ongelmia.

Ongelmat voidaan ehkäistä tekemällä STERNACO WATER -testi ennakkoon esimerkiksi hyvissä ajoin ennen lomamatkan alkua.

Testi on helppo tehdä. Otetaan 0,5-1,0 dl vettä järjestelmästä. Kastetaan testilevyä näytteessä 5-10 sekuntia. Annetaan ylimääräisen veden valua pois ja asetetaan levy takaisin putkiloon ja kierretään korkki kiinni. Asetetaan putkilo pystyasennossa huoneen lämpöön ja annetaan mahdollisen kasvuston kasvaa 2-4 päivää. Jos kasvustoa näkyy, testilevyn molemmat puolet kuvataan ja kuvat lähetetään alla olevan palautuslomakkeen avulla. Analyysin jälkeen tulos ja mahdolliset hoito-ohjeet tulevat lähettäjän sähköpostiin.

STERNACO WATER Käyttöohje (PDF)

STERNACO WATER -mikrobitesti sisältää:
  • STERNACO WATER -testi
  • Analyysi
  • Palaute ongelman hoito-ohjeineen
STERNACON VERKKOKAUPPAKuuntele alla Henrik Fogelholmin haastattelu mikrobitesteistä (Kallavesj'-messut Kuopiossa, 4/2018).STERNACO WATER -testin palautuslomake

Seuraa käyttöohjeita ja liitä kuvat alla olevaan lomakkeeseen, niin saat testituloksen sähköpostiisi.
 
Email again:

Tietosuojaseloste: Emme kerää asiakkaistamme muita tietoja kuin asiakkaan antamat tiedot: nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja mahdollisen y-tunnuksen. Tiedot säilytetään Procountor -laskutusjärjestelmässämme salasanojen takana. Emme luovuta tietoja kenellekään ilman asiakkaan lupaa, säilytämme tiedot kirjanpitolain määräämän ajan.