STERNACO DIESEL

Kotimainen, kvantitatiivinen mikrobitesti, joka selvittää dieselpolttoaineessa elävien bakteerien määrän. Dieselbakteerien tuomat ongelmat voidaan kätevästi ehkäistä säännöllisen testaamisen avulla.

Tavallisimmat dieseltankeissa elävien mikrobien aiheuttamat ongelmat ovat biomassan aiheuttamat suodattimien tukkeumat ja häiriöt polttoaineen syötössä.

Testi on helppo tehdä. Otetaan 0,5-1,0 dl dieseliä ja lisätään siihen n. 30% puhdasta vettä. Näyte on helpoin ottaa esimerkiksi vedenerottajan pohjapropun kautta tai esimerkiksi suodattimien vaihdon yhteydessä vanhoihin suodattimiin jääneestä dieselistä. Sekoitetaan hyvin ja kastetaan testilevyä näytteessä 5-10 sekuntia. Annetaan ylimääräisen nesteen valua pois, laitetaan testilevy takaisin putkiloon ja kierretään korkki kiinni. Asetetaan putkilo pystyasennossa huoneen lämpöön ja annetaan mahdollisen kasvuston kasvaa 2-4 päivää. Jos kasvustoa näkyy, testilevyn molemmat puolet kuvataan ja kuvat lähetetään alla olevan palautuslomakkeen avulla. Analyysin jälkeen tulos ja mahdolliset hoito-ohjeet tulevat lähettäjän sähköpostiin.

STERNACO DIESEL Käyttöohje (PDF)

STERNACO DIESEL -mikrobitesti sisältää:
  • STERNACO DIESEL -testi
  • Analyysi
  • Palaute ongelman hoito-ohjeineenKuuntele alla Henrik Fogelholmin haastattelu mikrobitesteistä (Kallavesj'-messut Kuopiossa, 4/2018).STERNACO DIESEL -testin palautuslomake

Seuraa käyttöohjeita ja liitä kuvat alla olevaan lomakkeeseen, niin saat testituloksen sähköpostiisi.
 
Email again:

Tietosuojaseloste: Emme kerää asiakkaistamme muita tietoja kuin asiakkaan antamat tiedot: nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja mahdollisen y-tunnuksen. Tiedot säilytetään Procountor -laskutusjärjestelmässämme salasanojen takana. Emme luovuta tietoja kenellekään ilman asiakkaan lupaa, säilytämme tiedot kirjanpitolain määräämän ajan.