SPILLAWAY NAVALKLEEN SCF        SPILLAWAY FLEETKLEEN        SPILLAWAY SEP-700+

Spillaway Products SEP-700+

SEP-700+ on mikrobipohjainen septitankin puhdistusaine, jonka mikrobikanta on muokattu ideaaliseksi laivojen ja veneiden septitankkien puhdistukseen ja puhtaanapitoon. Tuotteen mikrobit hajottavat öljyjä, rasvoja, muita hiilivety-yhdisteitä ja orgaanisia yhdisteitä ja jättävät jälkeensä vettä ja hiilidioksidia. SEP-700+ pitää tankit puhtaana vähentäen mekaanista pudistustarvetta sekä poistaa hajuhaittoja. Tuotteen käyttö vähentää kustannuksia veneiden septijärjestelmien puhtaanapidossa. SEP-700+ on raikkaan sitruunan- ja appelsiinintuoksuinen, kuparin värinen neste.

SEP-700+:n säännöllinen käyttö pitää septijärjestelmän hajuttomana ja puhtaana. Tuote hajottaa ja poistaa järjestelmästä jopa kivettymät.

Pakkauskoko 0,5 l. Käyttövalmiin liuoksen litrahinta on noin 4 €.

Käyttöohje:
  1. Laimenna SEP-700+ -tuotetta vähintään 1/15 suhteessa veden kanssa, hyvä suhde on 1/20. Kaada seos hitaasti tai osissa suoraan tankkiin esimerkiksi wc-pöntön kautta. Jos veneessä on tankki myös harmaille vesille, kaada liuosta myös vesipisteiden viemäreihin.
  2. Anna SEP-700+ -tuotteelle aikaa vaikuttaa myös putkistossa. Ensimmäisellä käyttökerralla valmista seosta kannattaa annostella runsaasti, esimerkiksi 5 litraa 40 litran tankkiin ja lisätä vettä niin, että tankin pohja on varmasti peitossa.
  3. Anna SEP-700+ seoksen vaikuttaa riittävän pitkään, esim. viikon verran.
  4. Voit käyttää septiä normaalisti. Tyhjennä septitankki kun se täyttyy.
  5. Lisää septin tyhjentämisen jälkeen pienempiä määriä SEP-700+ seosta säännöllisesti septitankkiin mikrobikannan ylläpitämiseksi

Käyttökohteita:
Veneiden septijärjestelmien puhtaanapito, hajuhaittojen vähentäminen, putkistojen puhtaanapito ja tukosten vähentäminen, tankkien puhdistuskustannusten pienentäminen

Hinta: 47,50 €


STERNACON VERKKOKAUPPA